Achterlicht 2CV

Heeft u een 2CV en rijdt u er nog met veel plezier in ? Dan is het voor uw medeweggebruikers én uzelf verstandig om duidelijk zichtbare en goed werkende verlichting te hebben. Omdat de achterlichten van een 2CV vrij hoog gemonteerd zit, zijn ze niet altijd even goed zichtbaar. Met de oplossing van Clign-o-Mat kunt u weer veilig de weg op!

De oplossing van Clign-o-Mat

Om nog veiliger de weg op te gaan met uw 2CV, heeft Clign-o-Mat een oplossing gevonden. Wij hebben een mogelijkheid gevonden waarbij de uitstraling van uw klassieke auto onaangetast blijft. Ons systeem werkt op een afzonderlijk 6 of 12 volt elektrische stroomvoorziening. Hierdoor blijft zelfs de originele kabelboom in tact. Met dit systeem koppelen we het knipperlicht aan de remlichten van de 2CV.

Werkwijze van Clign-o-Mat

Het Clign-o-Mat systeem werkt als volgt. Wij koppelen het knipperlicht aan het remlicht. Als u dan richting aan gaat geven naar rechts, dan knippert het rechter achterlicht van uw 2CV mee. Als u ook nog moet remmen, terwijl u richting aangeeft, dan gaat het andere achterlicht branden terwijl de richting kant nog blijft knipperen.

Als u nog een extra maatregel wilt treffen om nóg beter zichtbaar te zijn, kunt u ervoor kiezen om LED lichtjes te laten monteren. Hierdoor wordt wel de originaliteit van uw 2CV aangetast. Echter geeft het een zeer verbluffend resultaat.

Geïnteresseerd ?

Heeft u interesse in het Clign-o-Mat systeem voor het achterlicht van uw 2CV? Bestel deze dan direct op onze website. Wij kunnen deze ook voor u monteren. Als u dat graag wilt, kunt u een afspraak met ons maken door contact op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31(0)345-681454 of te mailen naar info@citroen-klassiekers.nl. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Achterlichten 2CV

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart