Achterlicht klassieke wagen

Een klassieke wagen heeft altijd een bijzondere uitstraling. U wordt er waarschijnlijk ook erg blij van om er mee te kunnen rijden. Echter kunnen er regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan door de hoge montage van het achterlicht van uw klassieke wagen, de zogenaamde clignoteurs. Wij kunnen u helpen deze situaties te voorkomen. Wij maken gebruik van de bestaande (rem)lichtunits om uw richting duidelijker aan te geven. Met dit systeem voor het achterlicht van uw klassieke wagen blijft de originele uitstraling in tact.

De oplossing van Clign-o-Mat

Maar hoe werkt ons systeem nu precies? Naast de standaard knipperlichten zorgen wij ervoor dat het achterlicht van uw klassieke wagen mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Als u nog beter zichtbaar wilt zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Wij moeten wel zeggen dat dit de uitstraling enigszins aantast maar het geeft wel een verbluffend resultaat.

Waarom Clign-o-Mat ?

 • De zichtbaarheid van uw richting wordt vergroot.
 • De zichtbaarheid is nóg beter als u ook LED lichtjes erbij laat monteren.
 • Wij maken gebruik van originele knipper- en remlichtunits.
 • Door ons elektrisch systeem tasten wij de originele elektrische infrastructuur niet aan.
 • Bij groepsinkoop van merkenclubs/verenigingen kunnen wij prijsvoordeel aanbieden.

Kortom, genoeg redenen om Clign-o-Mat aan te schaffen!

Geïnteresseerd ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veiligheid door het systeem van Clign-o-Mat voor het achterlicht van uw klassieke wagen ? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Achterlichten klassieke wagen

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart