Achterlicht klassieker

Een klassieke auto heeft altijd een bijzondere uitstraling. U wordt er waarschijnlijk ook erg blij van om er mee te kunnen rijden. Andere weggebruikers vinden de auto’s vaak ook er leuk uitzien, maar worden niet altijd blij van ze op de weg. Door de hoge montage van het achterlicht van uw klassieker, de zogenaamde clignoteurs, kunnen er regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan.

Het Clign-o-Mat systeem

Hoe werkt de Clign-o-Mat? Naast de standaard knipperlichten, zorgen wij ervoor dat het achterlicht van uw klassieker mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Als u nog beter zichtbaar wilt zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Wij moeten wel zeggen dat dit de uitstraling enigszins aantast maar het geeft wel een verbluffend resultaat.

Geïnteresseerd ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veiligheid door het Clign-o-Mat systeem voor het achterlicht van uw klassieker ? Bestel dan nu uw producten op onze website! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Achterlichten klassieker

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart