Achterlicht klassiekers

Klassiekers hebben altijd een bijzondere uitstraling. U wordt er waarschijnlijk ook erg blij van om er mee te kunnen rijden. Andere weggebruikers vinden de auto’s er vaak ook leuk uitzien, maar worden niet altijd blij van ze op de weg. Door de hoge montage van de clignoteurs kunnen er regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan. Dit levert vaak ook geïrriteerde situaties op. Kortom, de achterlichten van klassiekers moet beter zichtbaar worden.

Clign-o-Mat biedt een oplossing!

Om het verkeer voor u en andere weggebruikers veiliger te maken biedt Clign-o-Mat een oplossing waarbij richting aangeven een stuk duidelijker zichtbaar wordt. Tevens is dit snel geregeld en zonder dat de uitstraling van uw klassieker hoeft te veranderen. Clign-o-Mat maakt gebruik van het bestaand achterlicht van klassiekers. Hierdoor is het niet alleen het knipperlicht dat knippert bij veranderen van richting. Kortom, stop met het monteren van andere knipperlichten die de uitstraling van uw klassieker verpesten en bestel bij Clign-o-Mat!

De werking van Clign-o-Mat

Bij het Clign-o-Mat systeem knippert het achterlicht van klassiekers mee met het knipperlicht. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Geïnteresseerd ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veiligheid door het Clign-o-Mat systeem voor het achterlicht van klassiekers ? Bestel dan nu uw producten op onze website! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Achterlichten klassiekers

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart