frans
engels

Achterlicht lelijke eend

Een lelijke eend is altijd een grappige en leuke auto om langs te zien rijden. Het kan echter ook minder leuke situaties opleveren omdat de knipperlichten niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Voorkom deze situaties met de producten van Clign-o-Mat. Wij zorgen ervoor dat u nóg veiliger de weg op kan met goed zichtbaar knipperlicht op uw lelijke eend!

Verhoog iedereens veiligheid met het systeem van Clign-o-Mat

Om de gevaarlijke situaties te voorkomen biedt Clign-o-Mat dé oplossing. Wij maken gebruik van de bestaande (rem)lichtunits om uw richting duidelijker aan te geven. Naast het standaard knipperlicht zorgt het apparaat ervoor dat het achterlicht van uw lelijke eend mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling van uw lelijke eend hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Om nog beter zichtbaar te zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Met deze verlichting oldtimer waarborgt u niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers.

Geïnteresseerd ?

Wilt u uw veiligheid vergroten en de originaliteit van uw klassieker behouden? Heeft u interesse in extra veiligheid voor het achterlicht van uw lelijke eend? Bestel dan nu deze Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Achterlichten lelijke eend

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart