frans
engels

Achterlicht Renault Dauphine

Veel mensen vinden het een waar genoegen om te rijden in een klassieker. Vaak worden ook andere mensen, zoals medeweggebruikers, er blij van om een klassieker te zien. Althans, meestal dan. Zo kennen wij, als berijder van oude Renault Dauphine, de keerzijde van het hoog gemonteerde Knipperlicht Renault Dauphine aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op en, helaas, geïrriteerde automobilisten. Maar hier hebben wij een oplossing voor bedacht. Een oplossing die gebruik maakt van het bestaande achterlicht van uw Renault Dauphine en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.

De werking van Clign-o-Mat

Maar hoe werkt deze oplossing nu precies? Het Clign-o-Mat knipperlicht regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stel, u gaat linksaf dan knippert het linker knipperlicht én het linker achterlicht van uw Renault Dauphine nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Er moet wel worden toegegeven dat dat een kleine knieval is wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend, stralend én veilig! Zo wordt u genoeg opgemerkt door uw medeweggebruikers.

Geïnteresseerd ?

Strevend naar het beste resultaat wordt de Clign-o-Mat verlichting op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, links achter in de laadruimte. Zo blijft het uiterlijk zo klassiek mogelijk. Heeft u interesse in de producten van Clign-o-Mat voor het achterlicht van uw Renault Dauphine? Wilt u graag veilig op de weg blijven rijden met uw klassieker? Neem dan contact met ons op. Wij monteren en leveren graag voor u de verlichting voor uw geliefde klassieker.

Achterlichten Renault Dauphine

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart