Achterlicht Traction Avant

Vaak is en blijft rijden in een klassieker een groot genoegen. Ook andere mensen – waaronder  medeweggebruikers – worden er vrolijk van. Althans, meestal. Zo kennen wij, als berijder van een oude Traction Avant, de keerzijde van het hoog gemonteerde Knipperlicht aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op en, helaas, geïrriteerde automobilisten. Maar hier heeft Clign-o-Mat een oplossing voor bedacht. Een oplossing die gebruik maakt van het bestaand achterlicht van uw Traction Avant en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.

De werking van Clign-o-Mat

Naast de standaard knipperlichten zorgen wij ervoor dat het achterlicht van uw Traction Avant mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Als u nog beter zichtbaar wilt zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Wij moeten wel zeggen dat dit de uitstraling enigszins aantast maar het geeft wel een verbluffend resultaat.

Geïnteresseerd ?

Heeft u interesse in het Clign-o-Mat systeem voor het achterlicht van uw Traction Avant ? Bestel deze dan direct op onze website. Wij kunnen deze ook voor u monteren. Als u dat graag wilt, kunt u een afspraak met ons maken door contact op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31(0)345-681454 of te mailen naar info@citroen-klassiekers.nl. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Achterlichten Traction Avant

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart