frans
engels

Achterlichten 4CV

Een klassieke auto is altijd leuk om te zien en om in te rijden. Helaas kunnen er wel nadelen aan zitten omdat het natuurlijk al een oude auto is. Zo zijn bijvoorbeeld de richtingaanwijzers hoog gemonteerd waardoor deze niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Clign-o-Mat heeft hier een oplossing voor bedacht. Een systeem waarbij de achterlichten van uw 4CV worden gekoppeld aan de knipperlichten. Zo gaat u veiliger de weg op!

Wat is Clign-o-Mat ?

Clign-o-Mat is een systeem voor klassieke auto’s. Het koppelt, met behulp van een afzonderlijke 6 of 12 volt elektrische voorziening, de achterlichten van uw 4CV met de knipperlichten. Als u dus richting aan gaat geven naar links, knippert het linker achterlicht met uw richtingaanwijzer mee. Als u tegelijkertijd moet remmen, gaat het rechter remlicht branden, terwijl de andere kant blijft knipperen. Hierdoor ziet uw medeweggebruiker beter wanneer u van richting wilt veranderen.

Naast het Clign-o-Mat systeem bieden wij ook LED verlichtingen aan. Deze zorgen voor nog betere zichtbaarheid. Deze LED verlichting kunnen wij echter niet onzichtbaar wegwerken zoals het Clign-o-Mat systeem. De originele uitstraling zal dus voor een klein deel aangetast worden. Wel geeft het een erg bijzonder resultaat en extra veiligheid in het verkeer.

Interesse in Clign-o-Mat ?

Bent u geïnteresseerd in het systeem voor de achterlichten van uw 4CV van Clign-o-Mat ? Bestel deze dan nu op onze website! Wilt u de montage liever aan professionals overlaten of heeft u vragen over het systeem ? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst proberen te zijn!

Achterlichten 4CV

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart