Achterlichten klassieke auto

Een klassieke auto is altijd leuk om te zien en om in te rijden. Helaas kunnen er wel nadelen aan zitten omdat het natuurlijk al een oude auto is. Zo zijn bijvoorbeeld de richtingaanwijzers hoog gemonteerd waardoor deze niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Clign-o-Mat heeft hier een oplossing voor bedacht. Een systeem waarbij de achterlichten van uw klassieke auto worden gekoppeld aan de knipperlichten. Zo gaat u veiliger de weg op!

Clign-o-Mat is dé uitkomst!

Clign-o-Mat is voor velen dé uitkomst. Het is een onzichtbare oplossing voor een veel voorkomend probleem. De oplossing is ook nog eens vrij eenvoudig te monteren. Door het elektrische afzonderlijke systeem te plaatsen, blijft de originele kabelboom in tact. Het systeem werkt als volgt: De knipperlichten en de achterlichten van uw klassieke auto worden gekoppeld. Hierdoor gaat het rechter achterlicht mee knipperen als u de richtingaanwijzer naar rechts aanzet. Zo is het voor uw medeweggebruikers een stuk duidelijker dat u van richting verandert. Als u tegelijkertijd nog moet remmen gaat het andere remlicht branden terwijl die aan de kant van richting nog blijft knipperen. Zo blijven beide signalen goed te zien voor anderen.

Interesse in Clign-o-Mat ?

Bent u geïnteresseerd in het systeem van Clign-o-Mat voor de achterlichten van uw klassieke auto ? Bestel de onderdelen dan nu op onze website! Laat u de montage liever aan ons over ? Of heeft u vragen over ons systeem ? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!

Achterlichten klassieke auto

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart