Achterlichten klassieke wagen

Rijdt u in een echte klassieke wagen  ? Dan weet u dat u en uw medeweggebruikers erg vrolijk kunnen worden van de oldtimer. Echter bent u misschien ook wel bekend met de nadelen van een oudere auto. Zo kan het dat u problemen of zelfs gevaarlijke situaties mee heeft gemaakt. De meest voorkomende oorzaak hiervan zijn de richtingaanwijzers. Deze zijn op een plek gemonteerd waar niet iedereen ze altijd even goed kan zien. Clign-o-Mat heeft hier een oplossing voor gevonden, zonder de uitstraling van de oldtimer aan te tasten. Ga veiliger op weg met ons systeem voor de achterlichten van uw klassieke wagen!

Wat is Clign-o-Mat ?

Clign-o-Mat is een systeem voor klassieke auto’s. Het koppelt, met behulp van een afzonderlijke 6 of 12 volt elektrische voorziening, de achterlichten van uw klassieke wagen met de knipperlichten. Als u dus richting aan gaat geven naar links, knippert het linker achterlicht met uw richtingaanwijzer mee. Als u tegelijkertijd moet remmen, gaat het rechter remlicht branden, terwijl de andere kant blijft knipperen. Hierdoor ziet uw medeweggebruiker beter wanneer u van richting wilt veranderen.

Naast het Clign-o-Mat systeem bieden wij ook LED verlichtingen aan. Deze zorgen voor nog betere zichtbaarheid. Deze LED verlichting kunnen wij echter niet onzichtbaar wegwerken zoals het Clign-o-Mat systeem. De originele uitstraling zal dus voor een klein deel aangetast worden. Wel geeft het een erg bijzonder resultaat en extra veiligheid in het verkeer.

Clign-o-Mat aanschaffen ?

Wilt u ook het veilige systeem van Clign-o-Mat aanschaffen voor duidelijkere achterlichten voor uw klassieke wagen ? Bestel de producten dan nu op onze website! Heeft u vragen over het systeem ? Of wilt u het liever laten monteren door ons vakkundig personeel ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen!

Achterlichten klassieke wagen

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart