Achterlichten klassiekers

Rijdt u in een echte klassieker ? Dan weet u dat u en uw medeweggebruikers erg vrolijk kunnen worden van de oldtimer. Echter bent u misschien ook wel bekend met de nadelen van een oudere auto. Zo kan het dat u problemen of zelfs gevaarlijke situaties mee heeft gemaakt. De meest voorkomende oorzaak hiervan zijn de richtingaanwijzers. Deze zijn op een plek gemonteerd waar niet iedereen ze altijd even goed kan zien. Clign-o-Mat heeft hier een oplossing voor gevonden, zonder de uitstraling van de oldtimer aan te tasten. Ga veiliger op weg met ons systeem voor de achterlichten van klassiekers !

Clign-o-Mat is dé uitkomst!

Clign-o-Mat is voor velen dé uitkomst. Het is een onzichtbare oplossing voor een veel voorkomend probleem. De oplossing is ook nog eens vrij eenvoudig te monteren. Door het elektrische afzonderlijke systeem te plaatsen, blijft de originele kabelboom in tact. Het systeem werkt als volgt: De knipperlichten en de achterlichten van klassiekers worden gekoppeld. Hierdoor gaat het rechter achterlicht mee knipperen als u de richtingaanwijzer naar rechts aanzet. Zo is het voor uw medeweggebruikers een stuk duidelijker dat u van richting verandert. Als u tegelijkertijd nog moet remmen gaat het andere remlicht branden terwijl die aan de kant van richting nog blijft knipperen. Zo blijven beide signalen goed te zien voor anderen.

Interesse in Clign-o-Mat ?

Bent u geïnteresseerd in het systeem voor de achterlichten van klassiekers van Clign-o-Mat ? Bestel deze dan nu op onze website! Wilt u de montage liever aan professionals overlaten of heeft u vragen over het systeem ? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst proberen te zijn!

Achterlichten klassiekers

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart