Achterlichten lelijke eend

Bent u de gelukkige eigenaar van een klassieke auto ? Dan weet u het plezier, maar ook de nadelen die een oldtimer met zich mee kan brengen. Een van de meest voorkomende klachten is dat de knipperlichten niet goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Ook zoeken mensen zelf naar een uitkomst door bijvoorbeeld nieuwe richtingaanwijzers te monteren. Dit tast echter wel de originaliteit van uw auto aan. Als u hier niet op zit te wachten en een andere oplossing zoekt, is Clign-o-Mat de uitkomst. Wij koppelen met een elektrisch systeem de knipperlichten met de achterlichten van uw lelijke eend.

Clign-o-Mat is dé uitkomst!

Clign-o-Mat is voor velen dé uitkomst. Het is een onzichtbare oplossing voor een veel voorkomend probleem. De oplossing is ook nog eens vrij eenvoudig te monteren. Door het elektrische afzonderlijke systeem te plaatsen, blijft de originele kabelboom in tact. Het systeem werkt als volgt: De knipperlichten en de achterlichten van uw lelijke eend worden gekoppeld. Hierdoor gaat het rechter achterlicht mee knipperen als u de richtingaanwijzer naar rechts aanzet. Zo is het voor uw medeweggebruikers een stuk duidelijker dat u van richting verandert. Als u tegelijkertijd nog moet remmen gaat het andere remlicht branden terwijl die aan de kant van richting nog blijft knipperen. Zo blijven beide signalen goed te zien voor anderen.

Clign-o-Mat aanschaffen ?

Wilt u ook het veilige systeem van Clign-o-Mat aanschaffen voor duidelijkere achterlichten voor uw lelijke eend ? Bestel de producten dan nu op onze website! Heeft u vragen over het systeem ? Of wilt u het liever laten monteren door ons vakkundig personeel ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen!

Achterlichten lelijke eend

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart