Achterlichten oldtimer

Bent u de gelukkige eigenaar van een oldtimer ? Dan weet u het plezier, maar ook de nadelen die een klassieker met zich mee kan brengen. Een van de meest voorkomende klachten is dat de knipperlichten niet goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Ook zoeken mensen zelf naar een uitkomst door bijvoorbeeld nieuwe richtingaanwijzers te monteren. Dit tast echter wel de originaliteit van uw auto aan. Als u hier niet op zit te wachten en een andere oplossing zoekt, is Clign-o-Mat de uitkomst. Wij koppelen met een elektrisch systeem de knipperlichten met de achterlichten van uw oldtimer.

Wat is Clign-o-Mat ?

Clign-o-Mat is een systeem voor klassieke auto’s. Het koppelt, met behulp van een afzonderlijke 6 of 12 volt elektrische voorziening, de achterlichten van uw oldtimer met de knipperlichten. Als u dus richting aan gaat geven naar links, knippert het linker achterlicht met uw richtingaanwijzer mee. Als u tegelijkertijd moet remmen, gaat het rechter remlicht branden, terwijl de andere kant blijft knipperen. Hierdoor ziet uw medeweggebruiker beter wanneer u van richting wilt veranderen.

Naast het Clign-o-Mat systeem bieden wij ook LED verlichtingen aan. Deze zorgen voor nog betere zichtbaarheid. Deze LED verlichting kunnen wij echter niet onzichtbaar wegwerken zoals het Clign-o-Mat systeem. De originele uitstraling zal dus voor een klein deel aangetast worden. Wel geeft het een erg bijzonder resultaat en extra veiligheid in het verkeer.

Interesse in Clign-o-Mat ?

Bent u geïnteresseerd in het systeem van Clign-o-Mat voor de achterlichten van uw oldtimer ? Bestel de onderdelen dan nu op onze website! Laat u de montage liever aan ons over ? Of heeft u vragen over ons systeem ? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!

Achterlichten oldtimer

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart