Achterlichten Traction Avant

Bezit u een echte klassieker zoals de Traction Avant ? Dan weet u dat u en uw medeweggebruikers erg vrolijk kunnen worden van de klassieker. Echter bent u misschien ook wel bekend met de nadelen van een oudere auto. Zo kan het dat u problemen of zelfs gevaarlijke situaties mee heeft gemaakt. De meest voorkomende oorzaak hiervan zijn de richtingaanwijzers. Deze zijn op een plek gemonteerd waar niet iedereen ze altijd even goed kan zien. Clign-o-Mat heeft hier een oplossing voor gevonden, zonder de uitstraling van de klassieker aan te tasten. Ga veiliger op weg met ons systeem voor de achterlichten van uw Traction Avant!

Dé oplossing van Clign-o-Mat

De eenvoudig uitkomst van Clign-o-Mat voor een veelvoorkomende probleem. Tevens tast het bijzondere en authentieke uiterlijk van uw auto niet aan. Het systeem wordt aangedreven met een elektrische bron van 6 of 12 volt. Deze is afzonderlijk van uw kabelboom waardoor deze ook in originele staat blijft. Clign-o-Mat zorgt ervoor dat de achterlichten van uw Traction Avant gekoppeld worden aan de knipperlichten. Dit zorgt ervoor dat het remlicht mee gaat knipperen met uw knipperlicht als u richting aangeeft. Als u dan nog moet remmen, zal het andere licht gaan branden terwijl de kant die richting aangeeft zal blijven knipperen. Hierdoor wordt uw richting duidelijker zichtbaar voor uw medeweggebruikers.

Geïnteresseerd in Clign-o-Mat ?

Heeft u interesse in het systeem van Clign-o-Mat voor de achterlichten van uw Traction Avant ? Bestel de onderdelen dan nu op onze website! Laat u de montage liever aan ons over ? Of heeft u vragen over ons systeem ? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn!

Achterlichten Traction Avant

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart