Cling-o-mat

Geeft richting aan veiliger rijden.

De oplossing: Cling-o-Mat

Veel eigenaren van klassieke auto’s monteren zelf extra clignoteurs of extra remlichten op hun kostbare bezit. Begrijpelijk, maar zelden met een fraai resultaat. Een moetje, dat is het. Wij wilden hier niet aan beginnen en bedachten de Cling-o-Mat: een oplossing die gebruikmaakt van de bestaande (rem)lichtunits en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.

Hoe werkt de Cling-o-Mat?

De Cling-o-Mat regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stel, u gaat linksaf. De linker clignoteur én het linker remlicht knipperen nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Toegegeven, een kleine knieval wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend als stralend. Kijk maar eens naar het filmpje. Overtuigd? Dan leveren wij de Cling-o-Mat desgewenst ook inclusief LED-lampjes.

Montage en levering

De Cling-o-Mat – moderne technologie in een ouderwets jasje – wordt op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, bijvoorbeeld tegen het schutbord of in de kofferruimte. Voor 2CV’s, Tractions en vroege Alpines wordt de Cling-o-Mat geleverd met een passende draadboom naar de achterlichten. Voor andere klassiekers en oldtimers is er een universele Cling-o-Mat in 6 en 12 volt uitvoering, inclusief tie-wraps, schroeven en een heldere montage-instructies.

Club(je)s krijgen korting

Bij veel clubs en verenigingen is de ‘groepsinkoop’ een bekend fenomeen. Uiteraard zijn wij daar ook voor te porren. Neem daarom contact met ons op als er meerdere leden/vrienden zijn die interesse hebben in de Cling-o-Mat. Bij heel veel interesse vanuit een bepaald type auto is ook het ontwikkelen van een passende draadboom bespreekbaar.

Cling-o-Mat. Geeft richting aan veiliger rijden.

  • sterk verbeterde zichtbaarheid bij richting aangeven
  • nog beter zichtbaar i.c.m. optionele LED-lampjes
  • maakt gebruik van originele knipper- en remlichtunits
  • tast bestaande elektrische infrastructuur niet aan
  • prijsvoordeel bij groepsinkoop merkenclubs/verenigingen
    Cart