frans
engels

Knipperlicht 2CV

Vaak is en blijft rijden in een klassieker een groot genoegen. Ook andere mensen – waaronder  medeweggebruikers – worden er vrolijk van. Althans, meestal. Zo kennen wij, als berijder van oude Citroën 2CV’s, de keerzijde van het hoog gemonteerde Knipperlicht 2CV aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op en, helaas, geïrriteerde automobilisten. Maar hier heeft Clign-o-Mat een oplossing voor bedacht. Een oplossing die gebruik maakt van de bestaande (rem) lichtunits en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.

Werking van het Clign-o-Mat Knipperlicht 2CV

Het Clign-o-Mat knipperlicht regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stel, u gaat linksaf dan knipperen het linker Knipperlicht 2CV én het linker remlicht nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Er moet wel worden toegegeven dat dat een kleine knieval is wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend, stralend én veilig! Zo wordt u genoeg opgemerkt door uw medeweggebruikers.

Interesse

Het Clign-o-Mat knipperlicht wordt op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, bijvoorbeeld tegen het schutbord of in de kofferruimte zodat het uiterlijk zo klassiek mogelijk blijft. Dus heeft u interesse in de producten van Clign-o-Mat wat betreft een knipperlicht 2CV? Wilt u graag veilig op de weg blijven rijden met uw klassieker? Neem dan contact met ons op. Wij monteren en leveren graag voor u dit knipperlicht.

Knipperlichten oldtimer

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart