frans
engels

Knipperlicht klassieke auto

Bij veel klassieke auto’s zijn de knipperlichten niet zo goed zichtbaar voor medeweggebruikers. Clign-o-Mat biedt hiervoor een oplossing. Wij zorgen ervoor dat de originaliteit in stand blijft, en dat u veiliger de weg op gaat. Dit doen wij door het knipperlicht van uw klassieke auto te koppelen aan de bestaande (rem) lichtunits. Dit doen wij door een elektrisch 6 of 12 volt systeem toe te voegen zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden.

Het systeem zorgt ervoor dat als u richting aangeeft naar rechts dat het knipperlicht van uw klassieke auto én het rechter remlicht gaan knipperen. Als u dan ook nog op de rem trapt, gaat het linker remlicht branden. Het rechter remlicht blijft overigens knipperen om duidelijk de richting aan te blijven geven. Wij kunnen ook voor u LED lichtjes erbij monteren om nog beter zichtbaar te worden. Het enige nadeel hierbij is dat de originaliteit van uw klassieke auto dan aangetast wordt.

Waarom Clign-o-Mat ?

  • De zichtbaarheid van uw richting wordt vergroot.
  • De zichtbaarheid is nóg beter als u ook LED lichtjes erbij laat monteren.
  • Wij maken gebruik van originele knipper- en remlichtunits.
  • Door ons elektrisch systeem tasten wij de originele elektrische infrastructuur niet aan.
  • Bij groepsinkoop van merkenclubs/verenigingen kunnen wij prijsvoordeel aanbieden.

Kortom, genoeg redenen om Clign-o-Mat aan te schaffen!

Interesse ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veilig knipperlicht voor uw klassieke auto ? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten klassiekers

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart