Knipperlicht klassiekers

Klassieke auto’s vallen altijd op als er mee gereden wordt. Echter zijn de clignoteurs op een manier gemonteerd waarbij deze soms niet genoeg opvallen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren waarbij irritaties hoog op kunnen lopen. Om deze situaties te voorkomen bieden wij een oplossing voor het knipperlicht van klassiekers.

Clign-o-Mat biedt de oplossing!

Om het verkeer voor u en andere weggebruikers veiliger te maken biedt Clign-o-Mat een oplossing waarbij richting aangeven een stuk duidelijker zichtbaar wordt. Tevens is dit snel geregeld en zonder dat de uitstraling van uw klassieker hoeft te veranderen. Clign-o-Mat maakt gebruik van de bestaande (rem)lichtunits op de auto. Hierdoor is het niet alleen het knipperlicht van klassiekers dat knippert bij veranderen van richting. Kortom, stop met het monteren van andere knipperlichten die de uitstraling van uw klassieker verpesten en bestel bij Clign-o-Mat!

Hoe werkt het ?

Clign-o-Mat biedt elektrische systemen van 6 en 12 volt aan zodat er voor de montage niet aan de kabelboom gewerkt hoeft te worden. Dan worden het remlicht aan een knipperlicht van de klassieker gekoppeld. Als u naar rechts gaat, gaat het rechter remlicht ook knipperen. Mocht u dan nog op de rem trappen, gaat het linker remlicht branden en blijft de rechter knipperen. U kunt voor nog betere zichtbaarheid nog LED-verlichting toe laten voegen. Dit tast enigszins de originaliteit van uw klassieker aan, maar geeft wel een verbluffend resultaat.

Interesse ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veilig knipperlicht voor klassiekers ? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlicht klassiekers

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart