Knipperlicht oldtimer

Oldtimers hebben een bijzondere uitstraling. Er wordt dan ook vaak naar omgekeken als ze in het verkeer te zien zijn. Er is echter wel een nadeel aan de oldtimers. Vaak zijn de clignoteurs niet op de handigste plek gemonteerd waardoor richting aangeven niet altijd even duidelijk is voor andere weggebruikers. Voorkom dus gevaarlijke situaties en laat Clign-o-Mat het knipperlicht van uw oldtimers beter zichtbaar maken!

Wij bieden dé oplossing!

Clign-o-Mat heeft een oplossing voor iedereen die geen andere knipperlichten op zijn oldtimer wilt monteren. Als u dus de originaliteit wilt behouden is Clign-o-Mat het ideale product voor u. Wij zorgen ervoor dat uw knipperlicht beter te zien is zonder de uitstraling van de auto aan te tasten. Dit doen wij door gebruik te maken van de bestaande (rem)lichtunits van de oldtimer.

Hoe werkt het systeem van Clign-o-Mat?

Het systeem van Clign-o-Mat wordt allereest aan een elektrisch 6 of 12 voltsysteem gekoppeld. Hierdoor blijft de kabelboom in originele staat. Dan worden de knipperlichten aan de remlichten gekoppeld. Als u het linker knipperlicht van uw oldtimer aanzet, gaat het linker remlicht ook knipperen. Als u dan gaat remmen, gaat het rechter remlicht branden en blijft de linker knipperen. U kunt ook LED lichtjes erbij laten monteren als u de veiligheid nog meer wilt verbeteren. Dit tast wel de originaliteit aan, maar geeft ook een bijzonder resultaat!

Interesse ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veilig knipperlicht voor uw oldtimer ? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlicht oldtimer

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart