Knipperlicht Traction Avant

Een Traction Avant is altijd een bijzondere en leuke auto om langs te zien rijden. Het kan echter ook minder leuke situaties opleveren omdat de knipperlichten niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Voorkom deze situaties met de producten van Clign-o-Mat. Wij zorgen ervoor dat u nóg veiliger de weg op kan met goed zichtbaar knipperlicht op uw Traction Avant!

De oplossing van Clign-o-Mat

Om uw veiligheid in het verkeer te vergroten heeft Clign-o-Mat een systeem bedacht voor het knipperlicht van een Traction Avant. Hierdoor hoeft u niet zelf aan de slag met andere knipperlichten monteren en blijft de authenticiteit in stand. Wij verkopen een systeem dat de knipperlichten aan de bestaande (rem)lichtunits koppelt waardoor u beter zichtbaar bent.

Hoe werkt Clign-o-Mat ?

Clign-o-Mat bestaat uit een elektrisch 6 of 12 voltsysteem. Hierdoor koppelen we een knipperlicht aan een remlicht. Als u dus het linker knipperlicht van uw Traction Avant aanzet, het linker remlicht mee gaat knipperen. Als u in  deze situatie moet remmen dan gaat het rechter remlicht branden en blijft de linker knipperen voor de richting. Om u nog beter in beeld te brengen bij andere weggebruikers, kunnen wij ook LED lichtjes monteren. Dit tast echter de originaliteit van uw Traction Avant aan. Wel geeft het een bijzondere uitstraling aan uw klassieke auto.

Interesse ?

Bent u geïnteresseerd in een extra veilig knipperlicht voor uw Traction Avant ? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren ? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten lelijke eend

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart