Knipperlichten 4CV

Het rijden in een klassieker is en blijft altijd een groot genoegen. Ook andere mensen – waaronder  medeweggebruikers – worden er vrolijk van. Althans, meestal. Zo kennen wij, als berijder van oude Citroën 2CV’s, de keerzijde van de hoog gemonteerde Knipperlichten 4CV aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op en, helaas, geïrriteerde automobilisten.

Onze oplossing

Voor uw veiligheid, en die van andere weggebruikers, heeft Clign-o-Mat een oplossing bedacht. Een oplossing die gebruik maakt van de bestaande (rem) lichtunits en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.

Werking Clign-o-Mat Knipperlichten 4CV

Het Clign-o-Mat knipperlicht regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stel, u gaat linksaf dan knipperen de linker Knipperlichten 4CV én het linker remlicht nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Er moet wel worden toegegeven dat dat een kleine knieval is wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend, stralend én veilig! Zo wordt u genoeg opgemerkt door uw medeweggebruikers.

Contact

Het Clign-o-Mat knipperlicht wordt op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, bijvoorbeeld tegen het schutbord of in de kofferruimte zodat het uiterlijk zo klassiek mogelijk blijft. Dus heeft u interesse in de producten van Clign-o-Mat wat betreft knipperlichten 4CV? Wilt u graag veilig op de weg blijven rijden met uw klassieker? Neem dan contact met ons op. Wij monteren en leveren graag voor u dit knipperlicht.

Achterlichten 4CV

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart