Knipperlichten klassieke auto

Klassiekers hebben altijd een bijzondere uitstraling. U wordt er waarschijnlijk ook erg blij van om er mee te kunnen rijden. Andere weggebruikers vinden de auto’s er vaak ook leuk uitzien, maar worden niet altijd blij van ze op de weg. Door de hoge montage van de clignoteurs kunnen er regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan. Dit levert vaak ook geïrriteerde situaties op. Kortom, de knipperlichten klassieke auto moet beter zichtbaar worden. Wij bieden een oplossing om de gevaarlijke en geïrriteerde situaties te voorkomen. U wilt uiteraard de mooie authentieke uitstraling van uw klassieker behouden. Dan is het zelf monteren van andere soorten knipperlichten klassieke auto vaak niet de oplossing. Clign-o-Mat heeft hier iets op bedacht. Wij maken gebruik van de bestaande (rem)lichtunits om uw richting duidelijker aan te geven. Zo blijft de originele uitstraling in tact, maar kunt u wel een stuk veiliger de weg op!

Hoe werken de Clign-o-Mat Knipperlichten klassieke auto

Naast de standaard knipperlichten klassieke auto, zorgen wij ervoor dat het remlicht mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Als u nog beter zichtbaar wilt zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Wij moeten wel zeggen dat dit de uitstraling enigszins aantast maar het geeft wel een verbluffend resultaat.

Interesse

Heeft u interesse in extra veilige knipperlichten klassieke auto? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten Traction Avant

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart