frans
engels

Knipperlichten klassieke wagen

Vindt u een lelijke eend ook altijd een grappige en leuke auto om langs te zien rijden? Wij ook. Jammer genoeg kunnen deze klassieker ook minder leuke situaties opleveren doordat de knipperlichten niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Voorkom deze situaties met de producten van Clign-o-Mat. Wij zorgen ervoor dat u nóg veiliger de weg op kan met goed zichtbare knipperlichten lelijke eend!

Onze oplossing voor de Knipperlichten lelijke eend

Voor uw veiligheid in het verkeer, en die van uw medeweggebruikers, heeft Clign-o-Mat een systeem bedacht voor de knipperlichten lelijke eend. Hierdoor hoeft u niet zelf aan de slag met andere knipperlichten monteren en blijft de authenticiteit in stand. Wij verkopen een systeem dat de knipperlichten aan de bestaande (rem)lichtunits koppelt waardoor u beter zichtbaar bent.

De werking

Clign-o-Mat bestaat uit een elektrisch 6 of 12 voltsysteem. Hierdoor koppelen we een knipperlicht aan een remlicht. Als u dus het linker knipperlicht van uw lelijke eend aanzet, het linker remlicht mee gaat knipperen. Als u in  deze situatie moet remmen dan gaat het rechter remlicht branden en blijft de linker knipperen voor de richting. Om u nog beter in beeld te brengen bij andere weggebruikers, kunnen wij ook LED lichtjes monteren. Dit tast echter de originaliteit van uw lelijke eend aan. Wel geeft het een bijzondere uitstraling aan uw klassieke auto.

Contact

Wilt u uw veiligheid vergroten en de originaliteit van uw klassieker behouden? Heeft u interesse in extra veilige knipperlichten lelijke eend? Bestel dan nu deze Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten lelijke eend

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart