Knipperlichten Renault Dauphine

Veel mensen vinden het een waar genoegen om te rijden in een klassieker. Vaak worden ook andere mensen, zoals medeweggebruikers, er blij van om een klassieker te zien. Althans, meestal dan. Zo kennen wij, als berijder van oude Renault Dauphine’s, de keerzijde van de hoog gemonteerde Knipperlichten Renault Dauphine aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op en, helaas, geïrriteerde automobilisten.

De oplossing

We willen natuurlijk allemaal veilig kunnen rijden op de weg, dus hier heeft Clign-o-Mat een oplossing voor bedacht. Een oplossing die gebruik maakt van de bestaande (rem) lichtunits en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.

De werking van de Clign-o-Mat Knipperlichten Renault Dauphine

Maar hoe werkt deze oplossing nu precies? Het Clign-o-Mat knipperlicht regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stel, u gaat linksaf dan knipperen de linker Knipperlichten Renault Dauphine én het linker remlicht nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Er moet wel worden toegegeven dat dat een kleine knieval is wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend, stralend én veilig! Zo wordt u genoeg opgemerkt door uw medeweggebruikers.

Interesse

Strevend naar het beste resultaat wordt het Clign-o-Mat knipperlicht op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, links achter in de laadruimte. Zo blijft het uiterlijk zo klassiek mogelijk. Dus heeft u interesse in de producten van Clign-o-Mat wat betreft knipperlichten Renault Dauphine? Wilt u graag veilig op de weg blijven rijden met uw klassieker? Neem dan contact met ons op. Wij monteren en leveren graag voor u dit knipperlicht.

Achterlichten klassieker

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart