frans
engels

Knipperlichten Traction Avant

Vindt u een Traction Avant ook altijd een bijzondere en leuke auto om langs te zien rijden? Wij ook. Helaas kunnen deze klassiekers ook minder leuke situaties opleveren omdat de knipperlichten niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Voorkom deze situaties met de producten van Clign-o-Mat. Wij zorgen ervoor dat u nóg veiliger de weg op kan met goed zichtbare knipperlichten Traction Avant! Om uw veiligheid in het verkeer te vergroten heeft Clign-o-Mat een systeem bedacht voor de knipperlichten Traction Avant. Hierdoor hoeft u niet zelf aan de slag met andere knipperlichten monteren en blijft de authenticiteit in stand. Wij verkopen een systeem dat de knipperlichten aan de bestaande (rem)lichtunits koppelt waardoor u beter zichtbaar bent.

De werking

De Clign-o-Mat bestaat uit een elektrisch 6 of 12 voltsysteem. Hierdoor koppelen we een knipperlicht aan een remlicht. Wanneer de linker knipperlichten Traction Avant worden aangezet, gaat het linker remlicht mee knipperen. Als u in  deze situatie moet remmen dan gaat het rechter remlicht branden en blijft de linker knipperen voor de richting. Om u nog beter in beeld te brengen bij andere weggebruikers, kunnen wij ook LED lichtjes monteren. Dit tast echter de originaliteit van uw Traction Avant aan. Wel geeft het een bijzondere uitstraling aan uw klassieke auto. Dit is dus een extra optie.

Interesse

Wilt u veilig de weg op en heeft u interesse in extra veilige knipperlichten Traction Avant? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten Traction Avant

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart