Verlichting klassieke auto

Een klassieke auto heeft altijd een bijzondere uitstraling. U wordt er waarschijnlijk ook erg blij van om er mee te kunnen rijden. Echter kunnen er regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan door de hoge montage van de verlichting klassieke auto, de zogenaamde clignoteurs. Wij kunnen u helpen deze situaties te voorkomen. Wij maken gebruik van de bestaande (rem)lichtunits om uw richting duidelijker aan te geven. Met deze verlichting klassieke auto blijft de originele uitstraling in tact.

De oplossing voor verlichting klassieke auto

Onze oplossing voor de verhoogde clignoteurs is de Cling-o-Mat. Naast het standaard knipperlicht van uw klassieke auto, zorgen wij ervoor dat het remlicht mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Om nog beter zichtbaar te zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Dit tast de uitstraling enigszins aan, maar het geeft wel een verbluffend resultaat. Met deze verlichting klassieker waarborgt u niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers.

Interesse in onze verlichting klassieker van Clign-O-Mat?

Wilt u graag veiliger de weg op en bent u geïnteresseerd in een extra veilige verlichting klassieke auto? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wilt u liever geen risico nemen met het monteren? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten oldtimer

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart