Verlichting oldtimer

Een oldtimer heeft een bijzondere uitstraling. U valt dan ook altijd op als u ermee op de openbare weg rijdt; andere weggebruikers vinden de auto’s vaak ook er leuk uitzien, maar worden niet altijd blij van ze op de weg. Wat namelijk niet altijd opvalt, is de verlichting oldtimer. Door de hoge montage van de verlichting en knipperlichten, de zogenaamde clignoteurs, kunnen er regelmatig gevaarlijke situaties ontstaan.

Clign-o-Mat voor uw verlichting

Om de gevaarlijke situaties te voorkomen biedt Clign-o-Mat dé oplossing. Wij maken gebruik van de bestaande (rem)lichtunits om uw richting duidelijker aan te geven. Naast het standaard knipperlicht van uw klassieker, zorgen wij ervoor dat het remlicht mee knippert als u een richting aangeeft. Dit kunnen wij zo verwerken dat de uitstraling hetzelfde blijft. Wij leggen een apart 6 of 12 volt elektrisch systeem aan zodat de kabelboom niet aangetast hoeft te worden. Als het ene remlicht mee knippert met uw richting en u trapt op de rem, dan gaat het remlicht aan de andere kant branden. De kant van uw richting zal de gehele tijd mee blijven knipperen.

Om nog beter zichtbaar te zijn voor de andere weggebruikers, kunt u ervoor kiezen om er LED-lampjes bij te laten monteren. Dit kan het originele uiterlijk van de oldtimer wel iets ondermijnen, maar het zorgt wel voor een verbluffend én veiliger resultaat. Met deze verlichting oldtimer waarborgt u niet alleen uw eigen veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers.

Interesse in onze verlichting oldtimer van Clign-O-Mat?

Bent u geïnteresseerd in extra veilige verlichting oldtimer? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Ook voor de montage ervan staan wij graag voor u klaar. Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten oldtimer

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart