Verlichting Renault Dauphine

Veel mensen vinden het een waar genoegen om te rijden in een klassieker, zoals de Renault Dauphine. Vaak worden ook andere mensen, zoals medeweggebruikers, er blij van om een klassieker te zien. Althans, meestal. Zo kennen wij, als berijder van oude Renault Dauphine’s, de keerzijde van de hoog gemonteerde verlichting Renault Dauphine aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op.

Om de veiligheid van u en andere weggebruikers te verhogen heeft Clign-o-Mat een oplossing bedacht. De Clign-o-Mat verlichting Renault Dauphine maakt gebruik van de bestaande (rem)lichtunits en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel!

De werking van de Clign-o-Mat

Het Clign-o-Mat knipperlicht regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stelt u voor: u gaat linksaf.  In dat geval knipperen het linker knipperlicht én het linker remlicht nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Er moet wel worden toegegeven dat dat een kleine knieval is wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend, stralend én veilig! Zo wordt u genoeg opgemerkt door uw medeweggebruikers.

Interesse in onze verlichting Renault Dauphine?

Strevend naar het beste resultaat wordt de Clign-o-Mat verlichting op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, links achter in de laadruimte. Zo blijft het uiterlijk zo klassiek mogelijk. Heeft u interesse in de producten van Clign-o-Mat wat betreft een verlichting Renault Dauphine? Wilt u graag veilig op de weg blijven rijden met uw klassieker? Neem dan contact met ons op. Wij monteren en leveren graag voor u de verlichting voor uw geliefde klassieker.

Knipperlichten oldtimer

Contactformulier

  Uw Naam*

  Uw adres *

  Uw postcode *

  Uw woonplaats *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp *

  Uw bericht *

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacyverklaring (*)

   Cart