frans
engels

Verlichting Traction Avant

Een Traction Avant is altijd een bijzondere en leuke auto om langs te zien rijden. De klassieker valt namelijk altijd op en trekt goed de aandacht. Wat minder goed de aandacht trekt is de verlichting Traction Avant. Het kan regelmatig gevaarlijke situaties opleveren omdat de knipperlichten niet altijd even goed zichtbaar zijn voor medeweggebruikers. Voorkom deze situaties met de producten van Clign-o-Mat. Wij zorgen ervoor dat u nóg veiliger de weg op kan met goed zichtbaar knipperlicht op uw Traction Avant!

De oplossing van Clign-o-Mat

Om uw veiligheid in het verkeer te vergroten heeft Clign-o-Mat een systeem bedacht voor het knipperlicht van een Traction Avant. Hierdoor hoeft u niet zelf aan de slag met andere knipperlichten monteren en blijft de authenticiteit in stand. Wij verkopen een systeem dat de verlichting aan de bestaande (rem)lichtunits koppelt, waardoor u beter zichtbaar bent en hiermee de veiligheid op de weg vergroot.

Clign-o-Mat bestaat uit een elektrisch 6 of 12 voltsysteem. Hierdoor koppelen we een knipperlicht aan een remlicht. Als u dus het linker knipperlicht van uw Traction Avant aanzet, gaat het linker remlicht mee knipperen. Als u in  deze situatie moet remmen, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft de linker knipperen voor de richting. Om u nog beter in beeld te brengen bij andere weggebruikers, kunnen wij ook LED lichtjes monteren als verlichting Traction Avant. Dit tast echter de originaliteit van uw Traction Avant aan. Wel geeft het een bijzondere uitstraling aan uw klassieke auto.

Interesse in onze verlichting Traction Avant?

Bent u geïnteresseerd in de extra veilige verlichting Traction Avant? Bestel dan nu uw Clign-o-Mat producten! Wij zorgen dat u binnen korte tijd veiliger weer de weg op kan. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Knipperlichten oldtimer

Contactformulier

Uw Naam*

Uw adres *

Uw postcode *

Uw woonplaats *

Uw telefoonnummer *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht *

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacyverklaring (*)

    Cart